Over Families Foundation

Wij geloven dat gezinnen en families samen sterk zijn. Daarom is het belangrijk om ouders en opvoeders te ondersteunen bij ouderschap, opvoeden en opgroeien.

Meer weten

Onze aanpak

Families Foundation adviseert, traint en begeleidt gemeenten, organisaties, professionals en vrijwilligers. We helpen bij de keuze, implementatie, uitvoering en borging van effectieve programma’s over ouderschap, opvoeden en opgroeien.

Meer weten

Onze programma’s

In Nederland is Families Foundation de thuisbasis van Triple P: Positief Opvoeden, PECE: Positief Opvoeden Kinderopvang en MIM: Moeders Informeren Moeders.

Effectieve ondersteuning bij ouderschap, opvoeden en opgroeien

Families Foundation wil graag positieve en effectieve programma’s over ouderschap, opvoeden en opgroeien stimuleren en verspreiden, zowel in Nederland als in lage- en middeninkomenslanden.

We geloven dat gezinnen en families samen sterk zijn. Daarom is het belangrijk om ouders en opvoeders op de juiste manier te steunen in ouderschap en opvoeding.

Kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen die voldoende ondersteund worden, kunnen zich positiever ontwikkelen. Dit geeft meer kans op gezonde, evenwichtige volwassenen die weer een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Meer weten over wat Families Foundation voor u kan betekenen?

We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op